"ALLEEN ACTUELE VOORRAAD IN ONZE WEBSHOP"
Bel of mail voor de actuele piano voorraad
Telefoon: +31 (0)35-6215065 |  | Geopend di t/m zat 11.00-18.00 uur

Kick Music Pianos en Gitaren - Verkoop en verhuur

Dankzij onze jarenlange ervaring (meer dan 36 jaar) zijn we bekend met de ‘aandachtspunten’ voor wat betreft het onderhoud en inkoop van betrouwbare pianos en gitaren zowel gebruikt als nieuw.

Piano's, digitale piano's en gitaren kopen via onze webshop en te bekijken en bespelen op locatie in Hilversum.

Ook buitenlandse artiesten weten al decennialang de gezelligste muziekwinkel in Het Gooi te vinden. Nog steeds is Kick Music hofleverancier van vele bekende artiesten, studio's, producers en technici. Naast de professionele klanten vinden wij het ook erg leuk om beginnende muzikanten en technici te helpen. Naast het sluiten van een goede deal, kun je desgewenst ook veel waardevolle tips krijgen. Bij de leukste muziekwinkel in Hilversum en omstreken wordt je altijd vriendelijk ontvangen en geduldig te woord gestaan. Iedereen krijgt de aandacht die hij of zij verdient, of het nu gaat om een blokfluit of een complete PA installatie. Vanwege onze jarenlange ervaring in de muziekbranche weten wij als geen ander goede adviezen te geven aan beginners en gevorderden.

Voor reparaties en taxaties kunt u ook bij ons terecht. Soms loont het om uw instrument te laten reviseren, waardoor de waarde van het instrument stijgt.

Alle piano prijzen bij Kick Music zijn inclusief 1 stembeurt.

Piano merken die wij leveren: Yamaha, Kawai, Schimmel, Samick Eterna en meer.

Scherpe deal nodig?

Onze vaste klanten weten al lang dat je niet naar een onpersoonlijke online muziekshop hoeft te gaan, om een instrument of apparaat tegen de scherpste prijs te kunnen kopen. Wij kunnen het ons haast niet voorstellen, maar er zijn tegenwoordig muzikanten die nog nooit in een échte, gezellige muziekwinkel zijn geweest. Uiteraard beschikken wij ook over een bescheiden webshop, maar kom daarnaast vooral eens naar onze winkel. Wij beschikken over een zeer groot netwerk van leveranciers en kunnen praktisch alles snel leveren voor een scherpe prijs. Ook als het niet in onze webshop staat! Loop gerust binnen of bel: 035-6215065

Muziekinstrumenten voor scholen en andere instellingen

Wij leveren ook grote partijen muziekinstrumenten en apparatuur aan bijvoorbeeld scholen en andere instellingen. Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van degelijk advies en doen u graag een goed voorstel.

Neem gerust contact met ons op voor een scherpe offerte!

Piano's

€ 4.200,00 per stuk Yamaha U-300
€ 1.495,00 per stuk Schimmel 103 CM
€ 2.894,00 per stuk Ed Seiler 127 cm
€ 13.500,00 per stuk Yamaha G-3E

Kick Music

Gijsbrecht van Amstelstraat 208
1214 BE Hilversum
Noord Holland, Nederland
Telefoon: +31 (0)35-6215065

Ondervindt u problemen met onze website?
Neem dan svp contact met ons op.

Reparaties & Onderhoud

Wij repareren en onderhouden onder andere snaarinstrumenten en elektronische piano's en synthesizers.

Heeft u een storing of moet er iets worden onderhouden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!

Telefoon: +31 (0)35-6215065

Top