"ALLEEN ACTUELE VOORRAAD IN ONZE WEBSHOP"
Bel of mail voor de actuele piano voorraad
Telefoon: +31 (0)35-6215065 |  | Geopend di t/m zat 11.00-18.00 uur

E-drums worden steeds realistischer

De E-drums of het elektronische drumstel werd ion de jaren tachtig geintroduceerd in de popmuziek en heeft sindsdien een enorme opmars gemaakt. Er wordt niet alleen steeds vaker gebruik van gemaakt tijdens repetitie, optreden en opnames, maar deze digitale drumsets worden ook steeds beter en beter.

De eerste e-drums maakten vooral pjiew en pjoew geluiden en waren met name in de disco een veel gebruikt instrument. Deze geluiden werden gemaakt op basis van synthese, net als dat bij échte analoge synthesizers gebeurde. Al vrij snel echter, met het intreden van de sampler, werden de geluiden van e-drums ook gesampeld. Feitelijk houdt dat in dat een écht drumstel wordt opgenomen, en de geluiden daarvan in de geluidsmodule van de e-drums worden geplaatst. Zodra je op een trommel of bekken slaat, klinkt het geluid van het originele akoestische drumstel. De manieren van sampelen en weergeven hiervan is inmiddels enorm ver gevorderd, zodat de e-drums in veel gevallen écht goed bruikbaar zijn op het podium of studio.

Digitaal drumstel bij Kick Music in Het Gooi

Kick Music verkoopt al e-drums sinds het ontstaan ervan. Wij hebben de ontwikkelingen vanaf het begin van dichtbij meegemaakt en weten dus waar we het over hebben als wij informatie verschaffen. Met grote regelmaat leveren wij nieuwe e-drums, maar ook voor een gebruikt elektronische drumstel kan men bij ons regelmatig terecht. OP het gebied van nieuwe e-drums verkopen wij voornamelijk Roland drums. Van Roland zijn wij al decennia officieel dealer en kunnen wij de beste deal mét topservice bieden. Wij zijn het meest persoonlijke muziekbedrijf van Nederland, waarbij een lekker bakkie koffie en adviserend praatje net zo belangrijk voor ons is als het verkopen van een digitaal drumstel of accessoire.

Een elektronisch drumstel voor iedere portemonnee

E-drums zijn er in uiteenlopende prijsklassen en kwaliteiten. Voor beginners zijn er al zeer kwalitatieve e-drums rond de €500,-. Er zijn zelfs nóg goedkopere oplossingen maar daarvan is de kwaliteit wel wat minder. Tevens verkopen wij e-drums voor het midden- en top segment. De meeste verkochte e-drums kosten zo tussen de €1000 en €2500,-. Daarvoor heb je dan een écht goede drumkit waarmee je perfect kunt oefenen, repeteren met de band of zelfs kunt optreden. In combinatie met handige software is het zelfs mogelijk om op hoog niveau opnames te maken. Kick Music verkoopt ook de meest hoogwaardige e-drums die er maar zijn. Deze drumsets zijn zó enorm goed, dat zelfs wereldberoemde drummers als Tony Royster jr. er gebruik van maken.

 

Roland TD-50

 

Interesse in E-drums?

Is de interesse gewekt? Graag vertellen wij wat de mogelijkheden zijn en de keuzes. Tevens kunnen wij adviseren welk drumstel het beste bij welke situatie past.

Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op via nummer 035-6215065 of via de contactpagina.

 

Piano's

€ 3.995,00 per stuk Yamaha U1
€ 3.795,00 per stuk Yamaha U1
€ 1.795,00 per stuk Kawai CX-5
€ 2.795,00 per stuk Yamaha U1

Kick Music

Gijsbrecht van Amstelstraat 208
1214 BE Hilversum
Noord Holland, Nederland
Telefoon: +31 (0)35-6215065

Ondervindt u problemen met onze website?
Neem dan svp contact met ons op.

Reparaties & Onderhoud

Wij repareren en onderhouden onder andere snaarinstrumenten en elektronische piano's en synthesizers.

Heeft u een storing of moet er iets worden onderhouden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!

Telefoon: +31 (0)35-6215065

Top