"Waarom zou ik een tweedehands piano kopen?"

Allereerst omdat het vele malen goedkoper is dan een nieuwe piano. Bij de aanschaf van een piano is het belangrijk om te weten of het een investering voor lange termijn is. Een nieuwe piano is namelijk duur en schrijft de eerste jaren flink af. Een tweedehands hands piano kopen is verstandig als u nog niet weet of het instrument voor langere termijn zal worden gebruikt.

Gemiddeld kan een piano zo'n 50 tot 70 jaar mee, dus ook daarvoor hoeft u een tweedehands piano kopen niet te laten. Van belang is echter wel of het een goed instrument betreft. Zomaar een gebruikte piano kopen van bijvoorbeeld marktplaats is daarom minder verstandig. Wij hebben jarenlange specialistische ervaring in huis en weten welke piano's wij wél kunnen inkopen en welke we moeten laten staan.

Variërend gebruikte piano aanbod

In de loop der jaren zijn wij gespecialiseerd geraakt in de in- en verkoop van gebruikte piano's. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten gebruikte piano's van merken als Kawai, Schimmel en Yamaha. Wij verkopen met name zogeheten 'upright' of huiskamer piano's, maar zo nu en dan hebben wij ook (baby-) vleugels in de verkoop. Bij ons kunt u een tweedehands piano kopen tussen ongeveer €1999,- en €4999,-.  In de meeste gevallen bieden wij betere waar voor een lagere prijs dan bij onze collega- aanbieders!

De voorraad wijzigt met regelmaat dus het beste kunt u gewoon onze showroom in Hilversum binnenlopen.

Garantie en service op uw gebruikte piano

Wilt u een tweedehands piano kopen, weet dan dat u bij Kick Music op bijna alle modellen een goede garantie krijgt. Tevens leveren we bij iedere verkochte piano een gratis stembeurt. Een piano aanschaffen heeft nog een belangrijk zorgpuntje: hoe krijg ik de piano thuis? Als u bij ons uw piano aanschaft, dan wordt deze in heel Nederland gratis thuisbezorgd op de begane vloer.

Wilt u bij Kick Music een tweedehands piano kopen?

Dan bent u van harte welkom in onze showroom op de Gijsbrecht van Amstelstraat 208 te Hilversum. U kunt bij ons onder het genot van een vers gezet kopje koffie gerust alle modellen uitproberen en informatie vragen aan onze ervaren medewerkers.

Kick Music

Gijsbrecht van Amstelstraat 208
1214 BE Hilversum
Noord Holland, Nederland
Telefoon: +31 (0)35-6215065

Ondervindt u problemen met onze website?
Neem dan svp contact met ons op.

Reparaties & Onderhoud

Wij repareren en onderhouden onder andere snaarinstrumenten en elektronische piano's en synthesizers.

Heeft u een storing of moet er iets worden onderhouden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!

Telefoon: +31 (0)35-6215065

Top