• banner kickmusic winkel banner2
 • banner kickmusic gitarist2
 • banner kickmusic toetsen banner
 • banner kickmusic piano

Akoestische piano's

Akoestische piano kopen

Kick Music is van oudsher een allround muziekinstrumenten bedrijf. Al sinds het begin in de jaren 80 van de vorige eeuw verkopen wij alle soorten muziekinstrumenten. Toch is er in het laatste deccennium een kentering te merken binnen ons assortiment. Gaandeweg hebben wij ons meer en meer gespecialiseerd in de in- en verkoop van akoestische piano's. Niet dat wij van alle andere instrumenten afscheid hebben genomen, dat zou zonde zijn van onze algemene kennis van alle soorten muziekinstrumenten.

Akoestische piano's op onze website

Klanten die een akoestische piano kopen via onze webshop komt eigenlijk nooit voor. Een dergelijk instrument moet in het echt bespeeld en bekeken worden. Daarom adviseren wij u om onze winkel in Hilversum te bezoeken wanneer u op zoek bent naar een geschikte tweedehands piano. In onze winkel staan altijd meerdere modellen opgesteld waaruit u een keuze kunt maken. In de meeste gevallen zijn dit upright piano's en vaak staat er ook een vleugel opgesteld. Staat er niet bij wat u zoekt? Loop dan regelmatig even binnen, want onze voorraad varieert meestal redelijk snel.

Niet gevonden wat u zoekt?

Wilt u een akoestische piano kopen maar hebben wij niet wat u zoekt? Meldt het ons dan, wij hebben een groot netwerk waaruit wij putten en vaak vinden wij wat u zoekt!

 

 

Occasions & Opruiming

Tweedehands muziekinstrumenten en Opruiming

Als sinds jaar en dag staat Kick Music bekend om zijn geweldige deals op het gebied van tweedehands muziekinstrumenten en apparatuur. Met regelmaat bieden wij gebruikte vintage instrumenten aan, liefhebbers weten ons te vinden en houden ons aanbod altijd goed in de gaten. Ook voor jonge instrumenten en audioapparatuur kun je bij ons regelmatig jouw slag slaan! Wij hanteren altijd scherpe prijzen en in verreweg de meeste gevallen leveren wij onze tweedehands muziekinstrumenten en apparatuur inclusief een aantal maanden garantie. Vraag hiernaar in de winkel of via email. Vanwege onze decennialange ervaring in de branche weten wij welke producten wel en welke niet gangbaar zijn. Zodoende vindt je bij ons alleen interessante tweedehands muziekinstrumenten zonder gebreken en van prima kwaliteit. Alles wat wij inkopen wordt vooraf grondig getest!

Producten welke wij vaak gebruikt aanbieden zijn voornamelijk:

 • Akoestische piano's
 • Digitale Piano's
 • Keyboards en Synthesizers
 • Gitaren (Elektrisch en Akoestisch)
 • Basgitaren
 • Versterkers
 • Elektronische Drums
 • Vintage Muziekinstrumenten
 • Geluidsapparatuur

Maar ook totaal andere tweedehands muziekinstrumenten komen voorbij.

Zoekopdracht tweedehands muziekinstrumenten

Ben je op zoek naar andere tweedehands muziekinstrumenten die wij momenteel niet te koop aanbieden? Stuur ons dan een zoekopdracht. Wij beschikken over een groot netwerk van muzikanten en weten van veel van hen wat zij bezitten. Wellicht kunnen we jou dus snel helpen!

Marktplaats

Houd naast onze website ook vooral onze marktplaats pagina in de gaten, want daar komen de meeste deals op het gebied van tweedehands muziekinstrumenten als eerste voorbij!
Onze Marktplaats pagina: https://www.marktplaats.nl/verkopers/627431.html

Inkoop gebruikte instrumenten

Hoewel het meeste van onze 2ehands aanbod wordt verkregen door inruil, werken wij ook regelmatig op basis van consignatie of inkoop. Wil je jouw kostbare instrument verkopen maar heb je geen zin om ermee te leuren? Neem dan gerust contact met ons op, in veel gevallen kunnen wij een interessant consignatie voorstel en nemen tegen een redelijk percentage de rompslomp van het verkopen van jou over! In bepaalde gevallen is het ook mogelijk dat wij het instrument rechtstreeks inkopen.

Kick Music

Gijsbrecht van Amstelstraat 208
1214 BE Hilversum
Noord Holland, Nederland
Telefoon: +31 (0)35-6215065

Ondervindt u problemen met onze website?
Neem dan svp contact met ons op.

Reparaties & Onderhoud

Wij repareren en onderhouden onder andere snaarinstrumenten en elektronische piano's en synthesizers.

Heeft u een storing of moet er iets worden onderhouden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!

Telefoon: +31 (0)35-6215065

Top