Nord

Clavia Nord Kopen?

Kick Music is officieel dealer van Clavia Nord! Nord komt standaard met 3 jaar garantie. Ook deze artikelen komen samen met ons befaamde klantgerichte service! Clavia Nord kopen doe je dus bij Kick Music in Hilversum.

Sinds midden jaren 90 is het merk een zeer grote speler geworden op het gebied van synthesizers, keyboards en digitale piano's. De opvallende rode toetsinstrumenten zijn niet meer weg te denken van de professionele- en amateurpodia. Iedere zichzelf respecterende toetsenist heeft de instrumenten wel eens uitgeprobeerd, en velen willen daarna zelf ook een Clavia Nord kopen.

Het merk werd in 1983 opgericht door Hans Nordelius en Mikael Carlsson, die vanuit hun kelder begonnen met het bouwen van digitale drumapparatuur met de bekende rode kleur.

In 1995 presenteerde Clavia de Nord Lead, en maakte hiermee de virtueel analoge synthesevorm bekend. Sindsdien werken zij zeer toegewijd aan het ontwikkelen van handgemaakte synthesizers en keyboards. Het vlaggenschip van Clavia is de Nord Stage EX 2 88, voor veel muzikanten een bron van inspiratie !

Kick Music levert al meer dan 35 jaar topsynthesizers tegen de allerbeste condities en service, dus graag nodigen wij u bij ons uit! Een Clavia Nord kopen met de beste service van Nederland? Kom snel naar Kick Music , Gijsbrecht van Amstelstraat 208 te Hilversum. 035-6215065

Clavia Nord kopen bij Kick music: altijd een scherpe prijs en perfecte service!

Kick Music

Gijsbrecht van Amstelstraat 208
1214 BE Hilversum
Noord Holland, Nederland
Telefoon: +31 (0)35-6215065

Ondervindt u problemen met onze website?
Neem dan svp contact met ons op.

Reparaties & Onderhoud

Wij repareren en onderhouden onder andere snaarinstrumenten en elektronische piano's en synthesizers.

Heeft u een storing of moet er iets worden onderhouden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!

Telefoon: +31 (0)35-6215065

Top