Gijsbrecht van Amstelstraat 208 | 1214 BE Hilversum | Noord Holland, Nederland | Telefoon: +31 (0)35-6215065
Geopend dinsdag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur tot 18.00 uur

Muziekwinkel Bussum

Als u zoekt naar een muziekwinkel in Bussum, neem dan vooral even een kijkje om de hoek, bij Kick Music in Hilversum. Kick Music is namelijk de leukste en meest veelzijdige muziekwinkel voor Bussum en omstreken. Want als u een muziekwinkel zoekt waarbij perfecte service en gezelligheid, in combinatie met een goede deal belangrijk voor u is, dan is Kick Music simpelweg de beste keuze.

De beste muziekwinkel voor Bussum en omstreken

Of u nu zoekt naar een drumstel, gitaar of een geluidsinstallatie, bij Kick Music slaagt u altijd. Bovendien maken wij voor u altijd de beste deal! Met decennialange ervaring en een grote trouwe klantenkring, weet u zeker dat u met een betrouwbaar bedrijf zaken doet! Onze winkel bevindt zich op de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum. Dat is voor mensen die een muziekwinkel in Bussum zoeken, praktisch om de hoek. Er is voldoende parkeerruimte voor de deur of direct om de hoek.

Merken die wij leveren nieuw of tweedehands

Roland, Nord Clavia, Yamaha, Kawai, Revelation, Fender, Gibson, Squier, Richwood, Ibanez, Höfner, PSR, Takamine, SE, Morgan, OLP, Musicman, Martin, Taylor, Gretsch, Valencia, Schimmel, Samick, Samson, Shure, Sennheiser, Moog, Genz Benz, Boss, Hughes and Kettner, Casio en meer!

Het assortiment van Kick Music

In principe leveren wij alle muziekinstrumenten en apparatuur: van blokfluit tot volledige studio-inrichting. Ook als u iets zoekt wat tijdelijk niet op voorraad is, kunnen wij dit meestal binnen 1 of 2 werkdagen voor u in huis halen. En schroom niet om te informeren naar een scherpe prijs als u het product elders goedkoper heeft gezien.

U kunt onder andere terecht voor:

  • Gitaren, basgitaren en versterkers
  • Piano's (analoog en digitaal)
  • Keyboards en synthesizers
  • Geluidsapparatuur
  • Elektronische drums
  • Reparatie en onderhoud

Bent u op zoek naar een muziekwinkel in Bussum, neem dan direct contact met ons op voor een scherpe deal met uitstekende service! Bel of mail! 035-6215065

 

 

Kick Music

Gijsbrecht van Amstelstraat 208
1214 BE Hilversum
Noord Holland, Nederland
Telefoon: +31 (0)35-6215065

Ondervindt u problemen met onze website?
Neem dan svp contact met ons op.

Reparaties & Onderhoud

Wij repareren en onderhouden onder andere snaarinstrumenten en elektronische piano's en synthesizers.

Heeft u een storing of moet er iets worden onderhouden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!

Telefoon: +31 (0)35-6215065

Top