"ALLEEN ACTUELE VOORRAAD IN ONZE WEBSHOP"
Bel of mail voor de actuele piano voorraad
Telefoon: +31 (0)35-6215065 |  | Geopend di t/m zat 11.00-18.00 uur

Op zoek naar een muziekwinkel in Huizen?

Al decennialang bevindt de gezelligste muziekwinkel van het gooi op de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum. Vele Huizers zijn jarenlang onze vaste klant en kennen ons van de goede deals, gezelligheid en de verse koffie! In onze muziekwinkel vind je een uiteenlopend assortiment muziekinstrumenten en apparatuur. Bij Kick Music kun je onder andere terecht voor:

  • Gitaren, basgitaren en versterkers
  • Piano's (analoog en digitaal)
  • Keyboards en synthesizers
  • Geluidsapparatuur
  • Elektronische drums
  • Reparatie en onderhoud

Fysieke muziekwinkel voor Huizen

Het mooiste aan onze winkel is dat we praktisch alle producten voordelig kunnen leveren en snel in huis hebben. Je hoeft niet bij een onpersoonlijke webwinkel je muziekinstrumenten te bestellen. Wij zijn er trots op dat we nog flink aan de weg timmeren ondanks al het internet geweld. Een instrument kun je ook het beste gewoon in een echte winkel kopen, waar je kunt voelen, proberen en luisteren. Ook de sfeer van een ouderwets gezellige muziekwinkel is niet te overtreffen. Kom gerust eens langs, ook als je niet direct iets nodig hebt ben je welkom! 

De beste Service!

Je ziet het, wij schrijven Service met een hoofdletter. Dat is niets voor niets want wij vinden dat het opbouwen van een vaste klantrelatie begint bij een goed gevoel. Jij moet je als klant thuis voelen en weten dat als er een keer iets tegenzit, wij alles in het werk stellen om dit zo goed mogelijk op te lossen. Wij zijn van mening dat dit een van de hoofdredenen is dat we al zo lang bestaan: een persoonlijke servicegerichte aanpak met hart voor de muziek. Als je een gebruikt product koopt krijg je meestal dan ook een omruilgarantie van 3 maanden. Op nieuwe producten krijg je uiteraard de officiële fabrieksgarantie.

Merken die wij leveren nieuw of tweedehands

Roland, Nord Clavia, Yamaha, Kawai, Revelation, Fender, Gibson, Squier, Richwood, Ibanez, Höfner, PSR, Takamine, SE, Morgan, OLP, Musicman, Martin, Taylor, Gretsch, Valencia, Schimmel, Samick, Samson, Shure, Sennheiser, Moog, Genz Benz, Boss, Hughes and Kettner, Casio en meer!

Muziekwinkel Huizen?

Ben je dus op zoek naar een goede muziekwinkel in Huizen? Kom dan gerust naar Kick Music in Hilversum! We zijn goed bereikbaar met parkeermogelijkheid voor de deur. Graag tot ziens!

Piano's

€ 2.750,00 per stuk Yamaha U-30 A
€ 1.295,00 per stuk Samick JS 115 Chique Noten
€ 2.894,00 per stuk Ed Seiler 127 cm
€ 4.200,00 per stuk Yamaha U-300

Kick Music

Gijsbrecht van Amstelstraat 208
1214 BE Hilversum
Noord Holland, Nederland
Telefoon: +31 (0)35-6215065

Ondervindt u problemen met onze website?
Neem dan svp contact met ons op.

Reparaties & Onderhoud

Wij repareren en onderhouden onder andere snaarinstrumenten en elektronische piano's en synthesizers.

Heeft u een storing of moet er iets worden onderhouden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!

Telefoon: +31 (0)35-6215065

Top