"ALLEEN ACTUELE VOORRAAD IN ONZE WEBSHOP"
Bel of mail voor de actuele piano voorraad
Telefoon: +31 (0)35-6215065 |  | Geopend di t/m zat 11.00-18.00 uur

Muziekwinkel in Weesp

Bent u op zoek naar een muziekwinkel in Weesp? Zoek dan niet verder want om de hoek in Hilversum vindt u de leukste muziekwinkel van Gooi en Omstreken: Kick Music. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten muziekinstrumenten en geluidsapparatuur.

De meest veelzijdige muziekwinkel voor Weesp

In onze winkel vindt u onder andere altijd een ruime keuze aan gitaren, basgitaren, elektrische en akoestische piano's, versterkers en accessoires. Ook als u iets zoekt wat wij niet direct op voorraad hebben, kunnen wij dit meestal binnen 1 of 2 dagen in huis hebben. Dat in combinatie met de bekende topservice, gezellige sfeer en een goede prijs maakt dat wij simpelweg de beste muziekwinkel voor Weesp en omgeving zijn.

Muziekwinkel met het een echt muzikantenhart

In het huidige klimaat van onpersoonlijke webshops wordt het steeds moeilijker om nog een ouderwets gezellige muziekwinkel te vinden. Bij ons zult u direct merken dat u binnenkomt bij echte muzikanten die hun werk doen uit passie en niet uit puur winstbejag. Voor ons is een goede sfeer minstens zo belangrijk als een goede deal. Als u op zoek bent naar een muziekwinkel in Weesp loont het zeker de moeite om onze winkel binnen te lopen. Al decennia staat Kick Music in de regio bekend als dé gezellige muziekwinkel waar je altijd terecht kunt voor een goede deal. Wij maken voor u graag een vers kopje koffie of thee.

De beste muziekwinkel voor Weesp vindt u in Hilversum.

Woont u in Weesp of omstreken? Kom gerust eens langs om kennis te maken! Zoekt u naar iets specifieks, dan kunt u ook bellen om te informeren naar een goede deal! 036-6215065

 

Merken die wij leveren nieuw of tweedehands

Roland, Nord Clavia, Yamaha, Kawai, Revelation, Fender, Gibson, Squier, Richwood, Ibanez, Höfner, PSR, Takamine, SE, Morgan, OLP, Musicman, Martin, Taylor, Gretsch, Valencia, Schimmel, Samick, Samson, Shure, Sennheiser, Moog, Genz Benz, Boss, Hughes and Kettner, Casio en meer!

Piano's

€ 2.695,00 per stuk Yamaha U-1 zwart hoogglans
€ 1.795,00 per stuk Kawai CX-5
€ 2.750,00 per stuk Yamaha U-30 A
€ 1.395,00 per stuk Kawai K-15 E tweedehands

Kick Music

Gijsbrecht van Amstelstraat 208
1214 BE Hilversum
Noord Holland, Nederland
Telefoon: +31 (0)35-6215065

Ondervindt u problemen met onze website?
Neem dan svp contact met ons op.

Reparaties & Onderhoud

Wij repareren en onderhouden onder andere snaarinstrumenten en elektronische piano's en synthesizers.

Heeft u een storing of moet er iets worden onderhouden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!

Telefoon: +31 (0)35-6215065

Top