"ALLEEN ACTUELE VOORRAAD IN ONZE WEBSHOP"
Bel of mail voor de actuele piano voorraad
Telefoon: +31 (0)35-6215065 |  | Geopend di t/m zat 11.00-18.00 uur

Yamaha piano kopen of interesse? U bent van harte welkom om op onze Yamaha occasions te spelen.

De U1 is de meest verkochte piano in de wereld sinds de jaren 60. Azië had toen een grote impact op de pianomarkt door toetsenisten simpelweg betere pianos aan te bieden in bepaalde prijsklasses. De Yamaha U1 is hiervan de populairste onder de toetsenisten en is zowel geliefd bij beginners als bij beroeps muzikanten.

De U1 is befaamd om zijn heldere klank en vanwege het feit dat ze makkelijk meer dan vijftig jaar meegaan. Dit model is 121 cm hoog, 151 cm breed, 61.5 cm diep en weeg 228 kilo. De zangbodem is geselecteerd van de beste sparrenhout in de Yamaha fabriek in Japan. De rest van het hout gaat naar de goedkopere modellen.

De occasions U1 zijn bij Kick Music vanaf €1995,-. De prijs is afhankelijk van de staat en ouderdom van de piano. Nieuwe Yamaha U1 treft u vanaf €9000,-. Dit prijsverschil maakt het kopen van een gebruikte Yamaha die in goede staat is aantrekkelijker.

yamaha u1

Historie.

Wanneer een familie in Japan een piano koopt, kopen ze altijd een piano nieuw vanwege een combinatie van zowel religieuze als culturele overtuigingen. In japan was het kopen van een ​​gebruikte piano taboe desondanks het feit dat een goede piano honderd jaar mee kan gaan met het juiste onderhoud. Het duurde niet lang voordat iemand merkte dat deze piano's letterlijk gewoon aan de kant van de weg stonden en nog steeds in perfecte staat verkeren.

Sommige importeurs en distributeurs begonnen deze instrumenten te verzamelen en ze te verzenden naar Noord-Amerika voor de handel. Dit begon wat de meeste mensen noemen als de grijze markt piano branche. Als mensen in Japan open stonden voor het idee om gebruikte piano's te kopen, zou er nooit een Japanse grijze marktgeschiedenis zijn geweest. Yamaha kwam hier vrij snel achter. Om te voorkomen dat Yamaha niet tegen zichzelf ging concurreren zijn ze begonnen met de distributie van hun pianos in het Westen.

Tegenwoordig zullen de meeste technici en de meeste autoriteiten over het onderwerp het ermee eens zijn dat een gebruikte piano waar zuinig mee is omgegaan en correct is gecontroleerd door een ervaren winkel, nog tientallen jaren mee kan gaan. Vandaar dat veel pianisten de voorkeur hebben naar een winkel in vergelijking met de risico's op de particuliere pianomarkt.

Veel van onze klanten komen uit Hilversum, Bussum, Eemnes, Weesp, Laren en Naarden maar wij leveren piano's door het hele land.

Piano's

€ 1.495,00 per stuk Schimmel 103 CM
€ 1.795,00 per stuk Kawai CX-5
€ 6.800,00 per stuk Yamaha YU3
€ 4.200,00 per stuk Yamaha U-300
€ 1.695,00 per stuk Rosenbach 120 CM

Kick Music

Gijsbrecht van Amstelstraat 208
1214 BE Hilversum
Noord Holland, Nederland
Telefoon: +31 (0)35-6215065

Ondervindt u problemen met onze website?
Neem dan svp contact met ons op.

Reparaties & Onderhoud

Wij repareren en onderhouden onder andere snaarinstrumenten en elektronische piano's en synthesizers.

Heeft u een storing of moet er iets worden onderhouden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!

Telefoon: +31 (0)35-6215065

Top