"ALLEEN ACTUELE VOORRAAD IN ONZE WEBSHOP"
Bel of mail voor de actuele piano voorraad
Telefoon: +31 (0)35-6215065 |  | Geopend di t/m zat 11.00-18.00 uur

Digitale piano reparatie bij Kick Music

Kick Music heeft al vanaf 1981 ervaring op het gebied van elektronische- en digitale piano's. Terwijl de eerste piano's voornamelijk elektronisch werkten, zoals de Roland EP-10 en de EP-30, ontstonden de eerste échte gesamplede digitale piano's pas rond 1983. Wij van Kick Music waren erbij en hebben de volledige evolutie van de digitale piano van zeer dichtbij meegemaakt! Het is daarom ook niet verwonderlijk te noemen dat wij over een zeer ervaren digitale piano reparatie afdeling beschikken!

Beginnen met: Basgitaar spelen

In de rubriek "beginnen met:" komen alle veel voorkomende muziekinstrumenten aan bod. Deze keer de basis van de band: de basgitaar! Ben je van plan om te beginnen met basgitaar spelen? Lees dan deze blog en je bent helemaal op de hoogte van de ins en outs!

Beginnen met: Gitaar spelen

In de rubriek “Beginnen met...” staan  tips voor beginnende muzikanten. Ook voor ouders van aspirant musici is deze rubriek de moeite waard. Zo kunt u erachter komen wat er precies nodig is om de nieuwe muziekhobby te faciliteren. Deze aflevering gaat over het beginnen met gitaar spelen!

Beginnen met: Drummen

In onze serie "Beginnen met:" vind je veel handige en soms zelfs noodzakelijke informatie over het maken van een start in de wereld van de muziek. Ook voor ouders van jonge beginnende musici is deze informatie zeer behulpzaam! Wat zijn de voor en nadelen en wat komt er allemaal bij kijken! Deze keer "Beginnen met: Drummen."

"Waarom zou ik een tweedehands piano kopen?"

Allereerst omdat het vele malen goedkoper is dan een nieuwe piano. Bij de aanschaf van een piano is het belangrijk om te weten of het een investering voor lange termijn is. Een nieuwe piano is namelijk duur en schrijft de eerste jaren flink af. Een tweedehands hands piano kopen is verstandig als u nog niet weet of het instrument voor langere termijn zal worden gebruikt.

Beginnen met: Piano spelen

In deze rubriek “Beginnen met:” vindt u handige informatie voor beginnende muzikanten. Maar ook voor ouders van de nog jonge aspirant musici is het lezen van deze rubriek een gemakkelijke manier om erachter te komen wat er precies nodig is om de nieuwe muziekhobby vorm te kunnen geven. In deze rubriek meer informatie over het beginnen met piano spelen.

E-drums worden steeds realistischer

De E-drums of het elektronische drumstel werd ion de jaren tachtig geintroduceerd in de popmuziek en heeft sindsdien een enorme opmars gemaakt. Er wordt niet alleen steeds vaker gebruik van gemaakt tijdens repetitie, optreden en opnames, maar deze digitale drumsets worden ook steeds beter en beter.

Piano's

€ 1.795,00 per stuk Kawai CX-5
€ 3.795,00 per stuk Yamaha U1
€ 2.750,00 per stuk Yamaha U-30 A
€ 2.695,00 per stuk Yamaha U-1 zwart hoogglans

Kick Music

Gijsbrecht van Amstelstraat 208
1214 BE Hilversum
Noord Holland, Nederland
Telefoon: +31 (0)35-6215065

Ondervindt u problemen met onze website?
Neem dan svp contact met ons op.

Reparaties & Onderhoud

Wij repareren en onderhouden onder andere snaarinstrumenten en elektronische piano's en synthesizers.

Heeft u een storing of moet er iets worden onderhouden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!

Telefoon: +31 (0)35-6215065

Top