Over Ons Kick Music Pianowinkel

Dankzij onze jarenlange ervaring (meer dan 36 jaar) zijn we bekend met de ‘aandachtspunten’ betreft het onderhoud van toetsinstrumenten.

Ook buitenlandse artiesten wisten in het verleden decennialang de gezelligste muziekwinkel in Het Gooi te vinden. Kick Music was de hofleverancier van vele bekende artiesten, studio’s, producers en technici. Naast de professionele klanten vinden wij het ook erg leuk om beginnende muzikanten en technici te helpen. Naast goede service, kun je desgewenst ook veel waardevolle tips krijgen. Bij de leukste muziekwinkel in Hilversum en omstreken wordt je altijd vriendelijk ontvangen en geduldig te woord gestaan. Iedereen krijgt de aandacht die hij of zij verdient, of het nu gaat om een blokfluit of een complete PA installatie. Vanwege onze jarenlange ervaring in de muziekbranche weten wij als geen ander goede adviezen te geven aan beginners en gevorderden.

Voor reparaties en taxaties kunt u ook bij ons terecht. Soms loont het om uw instrument te laten reviseren, waardoor de waarde van het instrument stijgt.

Piano merken die wij aanpakken: Yamaha, Kawai, Schimmel, Samick Eterna en meer.

muziekvreugde opwekken

Yamaha U3 Silent piano
Yamaha U3 Silent piano
Kawai piano
Kawai piano
Schimmel piano restauratie
Schimmel piano restauratie
Yamaha piano
Yamaha piano

scholen en Horeca Hofleverancier Muziekinstrumenten

Wij leveren ook grote partijen muziekinstrumenten en apparatuur aan bijvoorbeeld scholen en andere instellingen. In ‘t Gooi zijn vele middelbare en basisscholen bij ons tig jaar klant. Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van degelijk advies en doen u graag een goed voorstel.

Over ons

Hobbyisten en beroepsmuzikanten

Nog steeds is Kick Music hofleverancier van vele bekende artiesten, studio’s, producers en technici. Naast de professionele klanten vinden wij het ook erg leuk om beginnende muzikanten en technici te helpen.

Neem gerust contact met ons op voor advies, een offerte of reservering.