Over Ons Kick Music Pianowinkel

Dankzij onze jarenlange ervaring (meer dan 36 jaar) zijn we bekend met de ‘aandachtspunten’ voor wat betreft het onderhoud en inkoop van betrouwbare pianos zowel gebruikt als nieuw.

Piano’s & digitale piano’s kopen via onze webshop en te bekijken en bespelen op locatie in Hilversum.

Ook buitenlandse artiesten weten al decennialang de gezelligste muziekwinkel in Het Gooi te vinden. Nog steeds is Kick Music hofleverancier van vele bekende artiesten, studio’s, producers en technici. Naast de professionele klanten vinden wij het ook erg leuk om beginnende muzikanten en technici te helpen. Naast het sluiten van een goede deal, kun je desgewenst ook veel waardevolle tips krijgen. Bij de leukste muziekwinkel in Hilversum en omstreken wordt je altijd vriendelijk ontvangen en geduldig te woord gestaan. Iedereen krijgt de aandacht die hij of zij verdient, of het nu gaat om een blokfluit of een complete PA installatie. Vanwege onze jarenlange ervaring in de muziekbranche weten wij als geen ander goede adviezen te geven aan beginners en gevorderden.

Voor reparaties en taxaties kunt u ook bij ons terecht. Soms loont het om uw instrument te laten reviseren, waardoor de waarde van het instrument stijgt.

Alle piano prijzen bij Kick Music zijn inclusief 1 stembeurt.

Piano merken die wij leveren: Yamaha, Kawai, Schimmel, Samick Eterna en meer.

Scherpe deal nodig?

Onze vaste klanten weten al lang dat je niet naar een onpersoonlijke online muziekshop hoeft te gaan, om een instrument of apparaat tegen de scherpste prijs te kunnen kopen. Wij kunnen het ons haast niet voorstellen, maar er zijn tegenwoordig muzikanten die nog nooit in een échte, gezellige muziekwinkel zijn geweest. Uiteraard beschikken wij ook over een bescheiden webshop, maar kom daarnaast vooral eens naar onze winkel. Wij beschikken over een zeer groot netwerk van leveranciers en kunnen praktisch alles snel leveren voor een scherpe prijs. Ook als het niet in onze webshop staat! Loop gerust binnen of bel: 06-53362145

muziekvreugde opwekken

Yamaha U3 Silent piano
Yamaha U3 Silent piano
Kawai piano
Kawai piano
Schimmel piano restauratie
Schimmel piano restauratie
Yamaha piano
Yamaha piano

scholen en Horeca Hofleverancier Muziekinstrumenten

Wij leveren ook grote partijen muziekinstrumenten en apparatuur aan bijvoorbeeld scholen en andere instellingen. In ‘t Gooi zijn vele middelbare en basisscholen bij ons tig jaar klant. Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van degelijk advies en doen u graag een goed voorstel.

Over ons

Hobbyisten en beroepsmuzikanten

Nog steeds is Kick Music hofleverancier van vele bekende artiesten, studio’s, producers en technici. Naast de professionele klanten vinden wij het ook erg leuk om beginnende muzikanten en technici te helpen.

Neem gerust contact met ons op voor advies, een offerte of reservering.