Bussum Pianowinkel

Piano kopen Bussum

Een akoestische piano kopen is voor veel mensen een grote stap. Veel spelers beginnen met een keyboard of digitale piano want je moet ergens beginnen. Het kiezen van de juiste piano is een proces waarbij wij u graag op weg helpen. Elke piano klinkt anders, elk merk heeft zijn eigen kwaliteit en is uniek op zijn eigen manier. Dit geldt zelfs voor piano’s van dezelfde bouwjaar en serie. Vandaar dat de meeste toetsenisten een piano kopen die ze in een winkel hebben kunnen uitproberen.
Veel van onze klanten zijn intermediars en serieuze toetsenisten die klaar zijn voor de volgende stap met een betere piano. Wij leveren piano’s met een goede prijs/kwaliteiteitverhouding en vaak lager dan de gemiddelde prijs.

Betaalbare Pianowinkel in de buurt van Bussum

Wij verkopen regelmatig occasion piano’s van de merken Kawai, Schimmel en Yamaha. Tevens hebben we regelmatig goedkope Samick piano’s in huis die erg geschikt zijn als studiepiano voor kinderen. U bent altijd welkom in onze pianowinkel om de piano’s te komen bespelen !

Zoekt u naar een pianowinkel in Bussum en bent u op zoek naar een betaalbaar model, kom dan zeker naar kick music. Een betaalbare akoestische piano kopen in Bussum kunt u het beste doen bij kick music in Hilversum. WIst u dat Kick music inmiddels al meer dan 36 jaar bestaat en dat wij naast piano’s ook gitaren en andere muziekinstrumenten verkopen? Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering en uitstekende service. 

Onze akoestische piano’s worden vrijwel altijd geleverd met garantie en inclusief 1 stembeurt !
Er zijn genoeg parkeerplaatsen voor de winkel. 

Wilt u uw Piano verkopen?

Wij bemiddelen ook graag bij de verkoop van uw piano. Met regelmaat kopen wij zelf piano’s in voor de pianowinkel, maar wij werken ook op basis van consignatie. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Sinds 1981
Gebruikte piano’s

Wij zijn al sinds de jaren 80 leverancier van muziekinstrumenten voor de popscene, maar leveren ook met grote regelmaat betaalbare piano’s en vleugels. Deze worden door onze pianotechnicus vooraf altijd uitgebreid gecontroleerd, getest en zo nodig gestemd. Naast akoestische piano’s verkopen wij ook elektrische piano’s, keyboards en synthesizers. Dus ook voor toetsinstrumenten zijn bij de beste muziekwinkel in Laren!

Vragen?

Bel 035-6215065 of neem simpelweg contact met ons met onze contactformulier onderin.

Deze familie is blij met een Yamaha U3 Silent

Fles wijn van een klant!

Deze familie is blij met een Yamaha U3 Silent
De kleine kan niet wachten met spelen!

Kawai piano

De kleine kan niet wachten met spelen!
Wij hebben deze bruine piano zwart gelakt.

Nieuw leven ingeblazen

Wij hebben deze bruine piano zwart gelakt.
Naast de piano's verkopen wij ook westerns

Tevreden gitariste

Naast de piano’s verkopen wij ook westerns

Kick Music uw pianowinkel

Pianowinkel regio Bussum

Wilt u een piano kopen in de buurt van Bussum? Kom dan gerust naar Kick Music in Hilversum! We zijn goed bereikbaar met parkeermogelijkheid voor de deur.

Piano merken die wij leveren: Yamaha, Kawai, Schimmel, Samick Eterna en meer.

Geopend dinsdag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur tot 1800 uur.

Tel: 035 621 5065  Email: info@kickmusic.nl

Uw Pianowinkel Kick Music levert digitale piano’s en akoestische piano’s sinds 1981

Piano-kopen-in-Bussum