Bussum Pianowinkel

Pianowinkel Bussum

Als u zoekt naar een pianowinkel in Bussum, neem dan vooral even een kijkje om de hoek, bij uw pianowinkel Kick Music in Hilversum. Kick Music is namelijk de leukste en meest veelzijdige muziekwinkel voor Bussum en omstreken. Want als u een muziekwinkel zoekt waarbij perfecte service en gezelligheid, in combinatie met een goede deal belangrijk voor u is, dan is Kick Music simpelweg de beste keuze.

De beste pianowinkel voor Bussum en omstreken

Of u nu zoekt naar een digitale piano of akoestische piano, bij Kick Music slaagt u altijd. Bovendien maken wij voor u altijd de beste deal! Met decennialange ervaring en een grote trouwe klantenkring, weet u zeker dat u met een betrouwbaar bedrijf zaken doet! Onze winkel bevindt zich op de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum. Dat is voor mensen die een muziekwinkel in Bussum zoeken, praktisch om de hoek. Er is voldoende parkeerruimte voor de deur of direct om de hoek.

Merken die wij leveren zowel nieuw als tweedehands

Roland, Yamaha, Kawai, Medeli, Richwood, Ibanez, Schimmel, Samick, Shure, Sennheiser, Moog, Genz Benz, Boss,  Casio en meer!

U kunt onder andere terecht voor:

  • Akoestische piano’s
  • Digitale piano’s
  • Occasion / tweedehandse piano’s
  • Keyboards en synthesizers
  • Stembeurt
  • Akoestische gitaren
  • Reparatie

Bent u op zoek naar een pianowinkel in Bussum, neem dan direct contact met ons op voor een scherpe deal met uitstekende service! Bel of mail! 035-6215065

Sinds 1981
Gebruikte piano’s

Wij zijn al sinds de jaren 80 leverancier van muziekinstrumenten voor de popscene, maar leveren ook met grote regelmaat betaalbare piano’s en vleugels. Deze worden door onze pianotechnicus vooraf altijd uitgebreid gecontroleerd, getest en zo nodig gestemd. Naast akoestische piano’s verkopen wij ook elektrische piano’s, keyboards en synthesizers. Dus ook voor toetsinstrumenten zijn bij de beste muziekwinkel in Laren!

Vragen?

Bel 035-6215065 of neem simpelweg contact met ons met onze contactformulier onderin.

Deze familie is blij met een Yamaha U3 Silent

Fles wijn van een klant!

Deze familie is blij met een Yamaha U3 Silent
De kleine kan niet wachten met spelen!

Kawai piano

De kleine kan niet wachten met spelen!
Wij hebben deze bruine piano zwart gelakt.

Nieuw leven ingeblazen

Wij hebben deze bruine piano zwart gelakt.
Naast de piano's verkopen wij ook westerns

Tevreden gitariste

Naast de piano’s verkopen wij ook westerns

Kick Music uw pianowinkel

Meest ervaren muziekinstrumentenwinkel in ‘t Gooi.
Het assortiment van Kick Music

In principe leveren wij hoofdzakelijk akoestische en digitale piano’s. Daarnaast leveren wij akoestische gitaren. Ook als u iets zoekt wat tijdelijk niet op voorraad is, kunnen wij dit meestal binnen 1 of 2 werkdagen voor u in huis halen. En schroom niet om te informeren naar een scherpe prijs als u het product elders goedkoper heeft gezien.

gemeente seo pianowinkel kick music 2