Laren Pianowinkel

Uw pianowinkel Kick music

De beste pianowinkel voor Laren

Bent u op zoek naar een pianowinkel in de buurt van Laren? Dan kunt u het beste uitwijken naar Uw Pianowinkel Kick Music op de Gijsbrecht van Amstelstraat 208 te Hilversum. Bij Kick Music zijn wij gewend om klanten uit het hele Gooi en omgeving te verwelkomen. Wij hebben een grote trouwe klantenkring waarvan sommigen al meer dan 39 jaar bij ons over de vloer komen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in digitale- en akoestische piano’s, snaarinstrumenten. Zowel nieuw als tweedehands. Op nieuwe instrumenten krijg je uiteraard volledige fabrieksgarantie. Ook onze eigen service en in veel gevallen coulance, zijn belangrijke redenen voor onze klanten om steeds weer terug te komen. Ook voor reparaties en onderhoud aan bijvoorbeeld keyboards of gitaren zijn wij al 39 jaar het vertrouwde adres in Het Gooi. Bij Kick Music kun je terecht voor een eerlijk advies en een goede deal, onder het genot van een kopje vers gemaakte koffie of thee. Voor ons is het belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel weer naar buiten lopen en uiteraard daarna graag terugkomen.

Piano kopen

Een akoestische piano kopen is voor veel mensen een grote stap. Veel spelers beginnen met een keyboard of digitale piano want je moet ergens beginnen. Het kiezen van de juiste piano is een proces waarbij wij u graag op weg helpen. Elke piano klinkt anders, elk merk heeft zijn eigen kwaliteit en is uniek op zijn eigen manier. Dit geldt zelfs voor piano’s van dezelfde bouwjaar en serie.
Veel van onze klanten zijn intermediars en serieuze toetsenisten die klaar zijn voor de volgende stap met een betere piano. Wij leveren piano’s met een goede prijs/kwaliteiteitverhouding en vaak lager dan de gemiddelde prijs.
In onze winkel in het hartje van ‘t Gooi vindt u continu pianos en digitale pianos voor verhuur in meerdere prijs- en kwaliteitsklasses huren. Wij verhuren zowel akoestische pianos als digitale pianos, keyboards en synthesizers.

Wij transporteren de pianos tegen marktconforme prijzen maar het is ook mogelijk om zelf voor transport te zorgen.

Ook is het mogelijk om aan huurkoop te doen met onze digitale pianos, keyboards en synthesizers. Wilt u de prijs weten of een offerte? Neem hiervoor contact met ons op.

Het is mogelijk om buiten de winkeltijden een afspraak te maken voor een piano bezichting. Neem daarvoor contact met ons via de email of telefoon. Ook doen wij aan piano inkoop en consignatie.

Al onze akoestische piano’s worden geleverd met garantie inclusief 1 stembeurt!
Merken die wij leveren zowel nieuw als tweedehands

Roland, Yamaha, Kawai, Medeli, Richwood, Ibanez, Schimmel, Samick, Shure, Sennheiser, Moog, Genz Benz, Boss,  Casio en meer!

Sinds 1981
Gebruikte piano’s

Wij zijn al sinds de jaren 80 leverancier van muziekinstrumenten voor de popscene, maar leveren ook met grote regelmaat betaalbare piano’s en vleugels. Deze worden door onze pianotechnicus vooraf altijd uitgebreid gecontroleerd, getest en zo nodig gestemd. Naast akoestische piano’s verkopen wij ook elektrische piano’s, keyboards en synthesizers. Dus ook voor toetsinstrumenten zijn bij de beste muziekwinkel in Laren!

Vragen?

Bel 035-6215065 of neem simpelweg contact met ons met onze contactformulier onderin.

Deze familie is blij met een Yamaha U3 Silent

Fles wijn van een klant!

Deze familie is blij met een Yamaha U3 Silent
De kleine kan niet wachten met spelen!

Kawai piano

De kleine kan niet wachten met spelen!
Wij hebben deze bruine piano zwart gelakt.

Nieuw leven ingeblazen

Wij hebben deze bruine piano zwart gelakt.
Naast de piano's verkopen wij ook westerns

Tevreden gitariste

Naast de piano’s verkopen wij ook westerns

Kick Music uw pianowinkel

Meest ervaren muziekinstrumentenwinkel in ‘t Gooi.

Er is geen enkele winkel in de regio te vinden met zoveel ervaring in de muziekinstrumentenbranche als Kick Music. Wij hebben als leverancier van vele bekende muziekgroepen en muzikanten, geluidsstudio’s en andere bedrijven en artiesten een goed inzicht in wat er speelt in de muziekwereld. Wij hebben muziekinstrumenten geleverd aan o.a. Phil Collins en Simply Red. Voor een goed onderbouwd advies is het dus verstandig om bij ons binnen te lopen. Ook al zijn wij gevestigd in Hilversum, Kick Music is de beste pianowinkel voor Laren en omgeving!

Pianowinkel-Laren