ONDERHOUD

Kick Music uw pianowinkel

Onderhoud Piano’s

Wij stemmen en repareren piano’s en elektrische piano’s. Heeft u een storing of moet er iets aan het buitenwerk gerestaureerd worden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!

kickmusic_piano_u3_medium

Wat zijn de onderhoudskosten van een piano? Om een akoestische piano op toon te houden moet deze bij voorkeur elk half jaar gestemd worden. Bij oudere pianos soms nog vaker. Een stembeurt kost gemiddeld rond de 75 euro. Dit kan oplopen. Een stembeurt is meestal inbegrepen bij het aanschaffen van een piano bij Kick Music.

Is het altijd de moeite waard om een piano te restaureren?

Het simpele antwoord is nee. De huidige marktconforme waarde van een piano loopt sterk uiteen. U kunt bij ons bijvoorbeeld al een Yamaha piano kopen vanaf ongeveer €1250,-. Bovendien leveren we een studiepiano waarmee op gelest kan worden al vanaf €750,-. Deze prijzen worden mogelijk omdat wij regelmatig inruil piano’s krijgen die wij tegen sympathieke prijzen kunnen aanbieden als studiepiano.
Daarna lopen de prijzen hoger op afhankelijk van merk, ouderdom en model. Verder geldt :hoe groter en hoger de zangbodem hoe voller de klank.

Wij vermijden piano’s die in slechte staat zijn. Daarom selecteren wij zorgvuldig de beste piano’s bij onze inkopen. Het vervangen van bijvoorbeeld de stemblokken kan al gauw in de 4 getallen oplopen wat economisch gezien de reparatie zinloos maakt. U kunt bij ons gratis advies vragen per telefoon of mail. Wij leveren ook een taxatie service tegen marktconforme prijzen.

Het kan voorkomen dat er bij een gebruikte piano werkzaamheden verricht moet worden, Kick Music inspecteert elke piano op essentiele punten, zoals mechaniek en zangbodem.

Kick Music levert fijne piano’s en vleugels onder zeer goede voorwaarden, zowel profesional als amateur hebben hun weg naar onze winkel gevonden, tevens leveren wij instrumenten aan veel onderwijsinstellingen.

Veel van onze klanten komen uit Hilversum, Bussum, Weesp, Laren en Naarden maar wij leveren piano’s door het hele land.

Covid-19 winkel beleid
– Tot 19 Januari worden al onze pianos uitsluitend via onze website, email, telefoon en whatsapp verkocht –
– Klik op contact om een piano live te beluisteren via whatsapp of  jitsi (geen registratie nodig) –
Een kwalitatief goede piano is voor de eeuwigheid gebouwd. Vandaar dat wij met name Yamaha occasion’s in onze vaste voorraad hebben. Ook vindt u regelmatig Kawai en Schimmel piano’s in onze winkel vanaf 1200.