Weesp Pianowinkel

Pianowinkel in Weesp

Wilt u een pian kopen in de omgeving van Weesp? Zoek dan niet verder want om de hoek in Hilversum vindt u de leukste muziekwinkel van Gooi en Omstreken: Kick Music. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten muziekinstrumenten en geluidsapparatuur.

Pianowinkel met het een echt muzikantenhart

In het huidige klimaat van onpersoonlijke webshops wordt het steeds moeilijker om nog een ouderwets gezellige muziekwinkel te vinden. Bij ons zult u direct merken dat u binnenkomt bij echte muzikanten die hun werk doen uit passie en niet uit puur winstbejag. Voor ons is een goede sfeer minstens zo belangrijk als een goede deal. Als u op zoek bent naar een muziekwinkel in Weesp loont het zeker de moeite om onze winkel binnen te lopen. Al decennia staat Kick Music in de regio bekend als dé gezellige muziekwinkel waar je altijd terecht kunt voor een goede deal. Wij maken voor u graag een vers kopje koffie of thee.

De beste pianowinkel voor Weesp vindt u in Hilversum.

Woont u in Weesp of omstreken? Kom gerust eens langs om kennis te maken! Zoekt u naar iets specifieks, dan kunt u ook bellen om te informeren naar een goede deal! 036-6215065

 

Merken die wij leveren zowel nieuw als tweedehands

Roland, Yamaha, Kawai, Medeli, Richwood, Ibanez, Schimmel, Samick, Shure, Sennheiser, Moog, Genz Benz, Boss,  Casio en meer!

Sinds 1981
Gebruikte piano’s

Wij zijn al sinds de jaren 80 leverancier van muziekinstrumenten voor de popscene, maar leveren ook met grote regelmaat betaalbare piano’s en vleugels. Deze worden door onze pianotechnicus vooraf altijd uitgebreid gecontroleerd, getest en zo nodig gestemd. Naast akoestische piano’s verkopen wij ook elektrische piano’s, keyboards en synthesizers. Dus ook voor toetsinstrumenten zijn bij de beste muziekwinkel in Laren!

Vragen?

Bel 035-6215065 of neem simpelweg contact met ons met onze contactformulier onderin.

Deze familie is blij met een Yamaha U3 Silent

Fles wijn van een klant!

Deze familie is blij met een Yamaha U3 Silent
De kleine kan niet wachten met spelen!

Kawai piano

De kleine kan niet wachten met spelen!
Wij hebben deze bruine piano zwart gelakt.

Nieuw leven ingeblazen

Wij hebben deze bruine piano zwart gelakt.
Naast de piano's verkopen wij ook westerns

Tevreden gitariste

Naast de piano’s verkopen wij ook westerns

Kick Music uw pianowinkel

De meest veelzijdige muziekwinkel voor Weesp

In onze winkel vindt u onder andere altijd een ruime keuze aan gitaren, basgitaren, elektrische en akoestische piano’s, versterkers en accessoires. Ook als u iets zoekt wat wij niet direct op voorraad hebben, kunnen wij dit meestal binnen 1 of 2 dagen in huis hebben. Dat in combinatie met de bekende topservice, gezellige sfeer en een goede prijs maakt dat wij simpelweg de beste muziekwinkel voor Weesp en omgeving zijn.

gemeente seo pianowinkel kick music 2