Huizen Pianowinkel

Op zoek naar een pianowinkel in in de buurt van Huizen?

Al decennialang bevindt de gezelligste muziekwinkel van het gooi op de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum. Vele Huizers zijn jarenlang onze vaste klant en kennen ons van de goede deals, gezelligheid en de verse koffie! In onze pianowinkel ligt de focus op piano’s maar wij verkopen ook andere instrumenten. Bij Kick Music kun je onder andere terecht voor:

  • Digitale piano’s
  • Keyboards
  • Synthesizers
  • Western gitaren
  • Spaanse gitaren
  • Reparatie en onderhoud
Fysieke pianowinkel voor Huizen

Het mooiste aan onze winkel is dat we altijd tweedehandse Yamaha piano’s in huis hebben. Je hoeft niet ver te rijden om mooie akoestische piano’s te beluisteren. Wij zijn er trots op dat we anno 2020 al 39 jaar bestaan ondanks al het internet geweld. Een instrument kun je ook het beste gewoon in een echte winkel kopen, waar je kunt voelen, proberen en luisteren. Dit geldt nog meer met akoestische piano’s. Ook de sfeer van een ouderwets gezellige muziekwinkel is niet te overtreffen. Kom gerust eens langs, ook als je niet direct iets nodig hebt ben je welkom! 

De beste Service!

Je ziet het, wij schrijven Service met een hoofdletter. Dat is niets voor niets want wij vinden dat het opbouwen van een vaste klantrelatie begint bij een goed gevoel. Jij moet je als klant thuis voelen en weten dat als er een keer iets tegenzit, wij alles in het werk stellen om dit zo goed mogelijk op te lossen. Wij zijn van mening dat dit een van de hoofdredenen is dat we al zo lang bestaan: een persoonlijke servicegerichte aanpak met hart voor de muziek. Als je een gebruikt product koopt krijg je meestal dan ook een omruilgarantie van 3 maanden. Op nieuwe producten krijg je uiteraard de officiële fabrieksgarantie.

Merken die wij leveren zowel nieuw als tweedehands

Roland, Yamaha, Kawai, Medeli, Richwood, Ibanez, Schimmel, Samick, Shure, Sennheiser, Moog, Genz Benz, Boss,  Casio en meer!

Sinds 1981
Gebruikte piano’s

Wij zijn al sinds de jaren 80 leverancier van muziekinstrumenten voor de popscene, maar leveren ook met grote regelmaat betaalbare piano’s en vleugels. Deze worden door onze pianotechnicus vooraf altijd uitgebreid gecontroleerd, getest en zo nodig gestemd. Naast akoestische piano’s verkopen wij ook elektrische piano’s, keyboards en synthesizers. Dus ook voor toetsinstrumenten zijn bij de beste muziekwinkel in Laren!

Vragen?

Bel 035-6215065 of neem simpelweg contact met ons met onze contactformulier onderin.

Deze familie is blij met een Yamaha U3 Silent

Fles wijn van een klant!

Deze familie is blij met een Yamaha U3 Silent
De kleine kan niet wachten met spelen!

Kawai piano

De kleine kan niet wachten met spelen!
Wij hebben deze bruine piano zwart gelakt.

Nieuw leven ingeblazen

Wij hebben deze bruine piano zwart gelakt.
Naast de piano's verkopen wij ook westerns

Tevreden gitariste

Naast de piano’s verkopen wij ook westerns

Kick Music uw pianowinkel

Piano kopen in de buurt van Huizen?

Ben je dus op zoek naar een goede muziekwinkel in Huizen? Kom dan gerust naar Kick Music in Hilversum! We zijn goed bereikbaar met parkeermogelijkheid voor de deur. Graag tot ziens!

Pianowinkel-Huizen