"ALLEEN ACTUELE VOORRAAD IN ONZE WEBSHOP"
Bel of mail voor de actuele piano voorraad
Telefoon: +31 (0)35-6215065 |  | Geopend di t/m zat 11.00-18.00 uur

Digitale piano reparatie bij Kick Music

Kick Music heeft al vanaf 1981 ervaring op het gebied van elektronische- en digitale piano's. Terwijl de eerste piano's voornamelijk elektronisch werkten, zoals de Roland EP-10 en de EP-30, ontstonden de eerste échte gesamplede digitale piano's pas rond 1983. Wij van Kick Music waren erbij en hebben de volledige evolutie van de digitale piano van zeer dichtbij meegemaakt! Het is daarom ook niet verwonderlijk te noemen dat wij over een zeer ervaren digitale piano reparatie afdeling beschikken!

Welke digitale piano's en keyboards repareren wij?

Voor keyboard-, en digitale piano reparatie zijn in principe alle merken welkom. Denk daarbij aan merken als Yamaha, Korg, Roland en Casio. Op het gebied van synthesizer reparatie zijn wij met name gespecialiseerd in het merk Roland.

Veel voorkomende keyboard problemen

Met name wanneer een piano of keyboard erg vaak bespeeld wordt, slijten de contacten van de toetsen. Dat is normaal en geeft aan dat het instrument goed gebruikt wordt. Het vervangen van deze contacten is een specialistische klus, waarbij ervaring een belangrijke rol speelt. Tevens komt het regelmatig voor dat een digitale piano reparatie nodig heeft, omdat er één of meerdere toetsen afgebroken zijn. Wij zijn specialist in het vervangen van toetsen van een digitale piano of keyboard. 

Een ander voorkomend probleem zijn toetsen die blijven steken of krakende knoppen, schuiven en toetsen. Neem ook voor andere problemen contact met ons op!

Digitale Piano reparatie zelf uitvoeren?

Het komt met enige regelmaat voor dat mensen zelf gaan proberen om hun keyboard of digitale piano te repareren. Uiteraard kan dit goed aflopen, maar in veel gevallen gaat dit toch mis. Het lijkt 'wel te doen', maar in de praktijk blijkt het toch meestal tegen te vallen. Het komt dan ook regelmatig voor dat wij instrumenten binnen krijgen die helemaal uit elkaar liggen omdat men er zelf niet meer uitkomt. Uiteraard helpen wij deze klanten zo goed mogelijk, maar uiteindelijk is het toch verstandiger en goedkoper om digitale piano reparatie over te laten aan vakmensen met ervaring.

Toetsinstrument onderhoud

Niet alleen defecte piano's en keyboards komen op onze digitale piano reparatie afdeling terecht. Ook goed werkende instrumenten worden door ons onderhanden genomen. Om problemen in de toekomst te voorkomen en om de levensduur van het instrument te verlengen, is het belangrijk om met enige regelmaat onderhoud te laten plegen. Een toetsinstrument vangt nou eenmaal veel stof op mijn al zijn toetsen en knoppen aan de bovenkant. Wij maken het instrument van top tot teen schoon, zodat een digitale piano reparatie niet zo snel nodig is. Tevens kunnen wij potentiële problemen zo tijdig signaleren en indien nodig preventieve reparaties uitvoeren.

Keyboard, synthesizer of digitale piano reparatie nodig?

Neem dan direct contact met ons op via nummer 035-6215065 of via de contactpagina.

Graag tot ziens bij Kick Music in Hilversum!

Kick Music

Gijsbrecht van Amstelstraat 208
1214 BE Hilversum
Noord Holland, Nederland
Telefoon: +31 (0)35-6215065

Ondervindt u problemen met onze website?
Neem dan svp contact met ons op.

Reparaties & Onderhoud

Wij repareren en onderhouden onder andere snaarinstrumenten en elektronische piano's en synthesizers.

Heeft u een storing of moet er iets worden onderhouden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!

Telefoon: +31 (0)35-6215065

Top