"ALLEEN ACTUELE VOORRAAD IN ONZE WEBSHOP"
Bel of mail voor de actuele piano voorraad
Telefoon: +31 (0)35-6215065 |  | Geopend di t/m zat 11.00-18.00 uur

De beste muziekwinkel voor Laren

Ben je op zoek naar een muziekwinkel in Laren? Dan kun je het beste uitwijken naar Kick Music op de Gijsbrecht van Amstelstraat 208 te Hilversum. Bij Kick Music zijn wij gewend om klanten uit het hele Gooi en omgeving te verwelkomen. Wij hebben een grote trouwe klantenkring waarvan sommigen al meer dan 35 jaar bij ons over de vloer komen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in digitale- en akoestische piano's, snaarinstrumenten, geluidsapparatuur en elektronische drums. Op nieuwe instrumenten krijg je uiteraard volledige fabrieksgarantie. Ook onze eigen service en in veel gevallen coulance, zijn belangrijke redenen voor onze klanten om steeds weer terug te komen. Ook voor reparaties en onderhoud aan bijvoorbeeld keyboards of gitaren zijn wij al 36 jaar het vertrouwde adres in Het Gooi. Bij Kick Music kun je terecht voor een eerlijk advies en een goede deal, onder het genot van een kopje vers gemaakte koffie of thee. Voor ons is het belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel weer naar buiten lopen en uiteraard daarna graag terugkomen.

Meest ervaren muziekinstrumentenwinkel in Het Gooi

Er is geen enkele winkel in de regio te vinden met zoveel ervaring in de muziekinstrumentenbranche als Kick Music. Wij hebben als leverancier van vele bekende muziekgroepen, muzikanten, geluidsstudio's en andere bedrijven en artiesten een goed inzicht in wat er speelt in de muziekwereld. Voor een goed onderbouwd advies is het dus verstandig om bij ons binnen te lopen. Ook al zijn wij gevestigd in Hilversum, Kick Music is de beste muziekwinkel voor Laren en omgeving!

Instrumenten en apparatuur

Wij zijn een allround muziekinstrumentenwinkel, in principe kun je van alles bij ons vinden. Ons basis aanbod bestaat voornamelijk uit basgitaren, elektrische- en akoestische gitaren, versterkers, accessoires, piano's, geluidsapparatuur, enzovoorts. Het overige aanbod varieert bijna dagelijks: de ene dag staan er misschien een of meerdere prachtige vintage Gibson of Fender gitaren, terwijl er op een andere dag bijvoorbeeld een mooie harp te vinden is. Het is zeker de moeite waard om te komen neuzen bij Kick Music, er is altijd wel iets bijzonders te vinden!

Gebruikte piano's

Wij zijn al sinds de jaren 80 leverancier van muziekinstrumenten voor de popscene, maar leveren ook met grote regelmaat betaalbare piano's en vleugels. Deze worden door onze pianotechnicus vooraf altijd uitgebreid gecontroleerd, getest en zo nodig gestemd. Naast akoestische piano's verkopen wij ook elektrische piano's, keyboards en synthesizers. Dus ook voor toetsinstrumenten zijn bij de beste muziekwinkel in Laren!

 

Merken die wij leveren nieuw of tweedehands

Roland, Nord Clavia, Yamaha, Kawai, Revelation, Fender, Gibson, Squier, Richwood, Ibanez, Höfner, PSR, Takamine, SE, Morgan, OLP, Musicman, Martin, Taylor, Gretsch, Valencia, Schimmel, Samick, Samson, Shure, Sennheiser, Moog, Genz Benz, Boss, Hughes and Kettner, Casio en meer!

Piano's

€ 2.750,00 per stuk Yamaha U-30 A
€ 1.695,00 per stuk Rosenbach 120 CM
€ 6.800,00 per stuk Yamaha YU3
€ 5.895,00 per stuk Yamaha UX10A
€ 3.795,00 per stuk Yamaha U1

Kick Music

Gijsbrecht van Amstelstraat 208
1214 BE Hilversum
Noord Holland, Nederland
Telefoon: +31 (0)35-6215065

Ondervindt u problemen met onze website?
Neem dan svp contact met ons op.

Reparaties & Onderhoud

Wij repareren en onderhouden onder andere snaarinstrumenten en elektronische piano's en synthesizers.

Heeft u een storing of moet er iets worden onderhouden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!

Telefoon: +31 (0)35-6215065

Top