"ALLEEN ACTUELE VOORRAAD IN ONZE WEBSHOP"
Bel of mail voor de actuele piano voorraad
Telefoon: +31 (0)35-6215065 |  | Geopend di t/m zat 11.00-18.00 uur

Tweedehands piano kopen in Hilversum

Een akoestische piano kopen is voor veel mensen een grote stap. Veel spelers beginnen met een keyboard of digitale piano. Het mooist blijft natuurlijk nog steeds een echte akoestische piano. Een kwalitatief goede piano is voor de eeuwigheid gebouwd. Vandaar dat wij met name Yamaha occasion piano's in onze vaste voorraad hebben. Omdat ze met Japanse degelijkheid geassembleerd zijn kan een Yamaha uit de jaren tachtig nu makkelijk nog 40 jaar meegaan onder de juiste omstandigheden. Een mooi voordeel bij een winkel is de garantie die mee wordt geleverd bij de tweedehandse piano's. Dit staat garant voor jarenlange speelplezier en inspiratie.

Het kiezen van de juiste piano is een proces waarbij wij u graag op weg helpen. Elke piano klinkt anders, elk merk heeft zijn eigen kwaliteit en is uniek op zijn eigen manier. Dit geldt zelfs voor piano's van dezelfde bouwjaar en serie. Vandaar dat de meeste toetsenisten een piano kopen die ze in een winkel hebben kunnen uitproberen.

Veel van onze klanten zijn intermediars en serieuze toetsenisten die klaar zijn voor de volgende stap met een betere piano. Wij leveren piano's met een goede prijs/kwaliteiteitverhouding en vaak lager dan de gemiddelde prijs.

tweedehandse piano kopen kickmusic

In onze winkel in het hartje van 't Gooi vindt u continu pianos en digitale pianos voor verhuur in meerdere prijs- en kwaliteitsklasses huren. Wij verhuren zowel akoestische pianos als digitale pianos, keyboards en synthesizers.
Wij transporteren de pianos tegen marktconforme prijzen maar het is ook mogelijk om zelf voor transport te zorgen.
Ook is het mogelijk om aan huurkoop te doen met onze digitale pianos, keyboards en synthesizers. Wilt u de prijs weten of een offerte? Neem hiervoor contact met ons op.

Kickmusic
Gijsbrecht van Amstelstraat 208 te Hilversum. 035-6215065 
Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag vanaf 11.30 tot 18.00. Zaterdag tot 17.00 uur.

Kick Music Pianowinkel levert bijna 40 jaar nieuwe en tweedehandse piano's in Hilversum, Loosdrecht, Naarden, Bussum, Soest, Eemnes, 't Gooi en de rest van het land.

Kick Music

Gijsbrecht van Amstelstraat 208
1214 BE Hilversum
Noord Holland, Nederland
Telefoon: +31 (0)35-6215065

Ondervindt u problemen met onze website?
Neem dan svp contact met ons op.

Reparaties & Onderhoud

Wij repareren en onderhouden onder andere snaarinstrumenten en elektronische piano's en synthesizers.

Heeft u een storing of moet er iets worden onderhouden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!

Telefoon: +31 (0)35-6215065

Top