"ALLEEN ACTUELE VOORRAAD IN ONZE WEBSHOP"
Bel of mail voor de actuele piano voorraad
Telefoon: +31 (0)35-6215065 |  | Geopend di t/m zat 11.00-18.00 uur

Verzending

Wanneer je in onze webshop een bestelling plaatst kan je deze op elk gewenst adres laten bezorgen. Afhankelijk van het gewicht en formaat versturen wij bestellingen via PostNL. Wij zorgen altijd voor gedegen verpakking en sturen jou zodra een bestelling ons magazijn verlaat een Email met een bevestiging van verzending

Verzendkosten

Nederland & België
GRATIS verzending bij bestellingen met een orderbedrag vanaf € 50,-. Voor bestellingen met een orderbedrag tot € 50,- hanteren wij voor Nederland en België de PostNL-tarieven. Op onze webshop betaalprocedure worden de verzendkosten automatisch berekent op basis van het gewicht en formaat van het product.

Europa en overige landen
Informatie over de verzendkosten voor overige landen worden per email opgestuurd. Hierbij hanteren we de vaste tarieven van PostNL of UPS.

Afhalen bij Kick Music Hilversum

Bij Kick Music is het mogelijk om een bestelling te plaatsen en af te halen bij onze winkel aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 208 Hilversum. Dit is gratis. Je plaatst de bestelling simpelweg via onze webshop en voert de betaling uit d.m.v. een van de online betaalmethoden. Wanneer de bestelling gereed ligt op de door jou gekozen vestiging ontvang je van ons bericht (telefonisch, via SMS of per Email) en kan je de bestelling af komen halen tijdens reguliere openingstijden.

Voor afhalen van een bestelling gelden de volgende voorwaarden:

  • De betaling dient vooraf te zijn uitgevoerd via een van de beschikbare online betaalmethoden.
  • Het afhalen van een bestelling kan enkel geschieden door personen waarvan de persoonsgegevens overeenkomen met de gegevens die tijdens de bestelling zijn ingevoerd op onze webshop.
  • Wanneer je een bestelling door derden wilt laten afhalen dan dienen zijn/haar persoonsgegevens vermeld te worden onder "alternatief adres".
  • Bij het afhalen van een bestelling dien je je te kunnen legitimeren middels een geldig(e) paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.
  • Bij het afhalen van een bestelling dien je te ondertekenen voor ontvangst.

Kick Music

Gijsbrecht van Amstelstraat 208
1214 BE Hilversum
Noord Holland, Nederland
Telefoon: +31 (0)35-6215065

Ondervindt u problemen met onze website?
Neem dan svp contact met ons op.

Reparaties & Onderhoud

Wij repareren en onderhouden onder andere snaarinstrumenten en elektronische piano's en synthesizers.

Heeft u een storing of moet er iets worden onderhouden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!

Telefoon: +31 (0)35-6215065

Top